A barátcserje egy remek gyógynövény

Barátcserje

Ez a növény a hormonális egyensúlyt irányítja. A barátcserje tartalmaz fehérjét, illóolajat, flavint, kumarint, kámfort, valamint pinént és szaponint. Már több évszázada alkalmazzák különféle problémák kezelésére, mint például cukorbetegség, gyulladás, influenza, gyomorbaj, sebek kezelése és ciklusszabályozás esetén. Hatása először is az agyalapi mirigy vezérlésére irányul.

A barátcserje krém formájában is elérhető a gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban, így a bőrön keresztül is kifejtheti jótékony hatásait. Felszívódás után a célszervhez juttatja azt a véráramban. Egyszóval megteremti a harmóniát az egész szervezetben, ami a közérzetére is hatással lesz. Észre fogja venni, hogy később fárad el, jobb lesz a kedve, valamint a fejfájása is el fog múlni.

A barátcserje fogyasztása vagy kenőcs használata mindennapra ajánlott, viszont két hónap után tartson két hét szünetet, majd újra elkezdheti a kúrát. Bármely bőrfelületre alkalmazható, semmilyen mellékhatás nem fog jelentkezni. A természetes progeszteron fő feladata az, hogy a terhességet elősegítse. Ezt a hormont a sárgatest termeli a szervezetben. Több feladata van, mivel a magzat túléléséért és fejlődéséért, a libidóért, a méhnyálkahártyáért felelős.

Néhány növényben is megtalálható ez az anyag, például a yam gyökér tartalmaz úgynevezett előfutárokat, amelyekből kémiai eljárás során természetes progeszteron állítható elő. Emellett sok más formában is megtalálható, mint kúpokban, tablettákban, valamint injekciók formájában. Krémként is tökéletes lesz. mivel jól felszívódik, és nem utolsósorban az ára is kedvező.

Bőrbarát, különféle növényi olajokból készül, nincs benne tartósítószer, sőt remekül hidratál. A természetes progeszteron készítmények a mesterséges termékekkel szemben natúr alapanyagokból készülnek. Mivel ez a szint az idő előrehaladtával csökken a szervezetben, folyamatos pótlásra van szükség. A helyreállításhoz növényi alapú készítmények kellenek, valamint az E-vitamin bevitelét sem szabad elhanyagolni. Az egészség szempontjából ezeket a készítményeket használja.