Angol anyanyelvi tanárt keres a BeHappy

Native english teacher job

A BeHappy Angol Nyelviskola nem csak diákjai számára kínál nem mindennapi lehetőségeket, hanem azon potenciális munkatársaknak is, akik szeretnének ezen különleges oktatási intézmény csapatába tartozni.

Ennek fényében, jelenleg is több munkakörbe, így például az angol anyanyelvi tanár, tehát a „native english teacher job” állásajánlatra, illetve a rész- és főállású angol nyelvtanár beosztásba is keresnek új kollégákat. Várják ugyanakkor a tapasztalt tanfolyamszervezők jelentkezését is, hiszen egy ilyen kiválóan működő idegen nyelvoktatással foglalkozó szervezet számára mindenek előtt az a fontos, hogy átlátható és precíz munkamódszer és beosztás szerint működhessen.

Tehát ha Ön is szívesen kipróbálná magát a szervezés, esetleg az angol tanítás keretei közt, akkor itt a lehetőség! Ha anyanyelvi szinten beszéli az angolt, akkor a „native english teacher job” lehetőségét kifejezetten Önnek találták ki, de ha például csak részmunkaidős állást szeretne bevállalni angoltanárként, akkor a BeHappy arra is lehetőséget ad.