Az elektromos bojler kiváló választás

Bojler

A háztartások meleg víz felhasználása nagymértékben függ a családtagok számától, a mosogatás intenzitásától és fürdési szokásoktól. A fűtésrendszert, valamint az ehhez kapcsolódó bojler méretét ennek függvényében érdemes meghatározni. Egy négytagú család átlagos napi meleg víz szükséglete 50-100 liter, amelyhez értelemszerűen egy nagyobb bojler beszerzésére van szükség, a biztonságos mennyiség megléte miatt.

A víz melegítésére jellemzően elektromos áramot vagy gázt használnak a háztartások nagy százalékában. Az elektromos bojler használata a legpraktikusabb és legegyszerűbb módja az ellátás biztosításának. A rendszer automatikusan a beállított hőfokra melegíti a benne tárolt vízmennyiséget, és azonos hőfokon tartja azt.

A meleg víz utánpótlását gyorsan megoldja, modern, energiatakarékos fűtőszálai segítségével. A bojler szinte bárhova felszerelhető, legyen az akár kazánház vagy a fürdőszoba. Csupán egy földeléssel ellátott konnektor szükséges hozzá. A modern, energiatakarékos kivitelnek köszönhetően nem kell aggódni a megemelkedett elektromos áram felhasználás miatt.