Beváltja a reményeket a legújabb iPhone?

Legújabb iPhone

Az Apple 2017-ben dobta piacra az eddigi legmodernebb készülékét, ami az iPhone X nevet kapta. Mivel a sorban ez volt a 10. modell, ezért jubileumi eseményről beszélhetünk. A legújabb iPhone tekintetében megoszlanak a vélemények. Mindenképpen a pozitívumok között említhetjük az arcalapú azonosítást, ami biztonságosabbá teszi a használatát.

A kamerája igazán jó, ami szép fényképek és videók készítését teszi lehetővé. Üveg hátlappal rendelkezik, tehát kimondottan jól mutat. A kijelzője nagyobb lett, az újításnak köszönhetően. Már a vezeték nélküli töltés is lehetséges az esetében. Mókás hangulatjel ikonok jelentek meg a legújabb iPhone eszköztárában. A kezelése könnyűnek mondható. A jövőt vetíti előre ez a modell. A tartozékai között fülhallgató is szerepel.

Azonban szólnunk kell néhány szót a hátrányokról is. Magas az ára, ezért jelenleg nincs rá akkora kereslet, mint amilyenre a gyártó számított. Gondok lehetnek az akkumulátorral, hiszen a hírek szerint a hidegben hamarabb lemerül. Ennek ellenére persze még mindig érdemes a legújabb iPhone megvásárlása mellett dönteni, mert az előnyei bőven ellensúlyozzák a hátrányait. A premium-mobil.hu weboldalon sort lehet keríteni a megrendelésére. Ezüst vagy asztroszürke változatban áll a vevők rendelkezésére.

Kártyafüggetlen, tehát bármelyik szolgáltató SIM kártyáját bele lehet rakni. 1 év gyártói garancia jár rá. A belső tárhelye 64 vagy 256 GB lehet. Mivel a legújabb iPhone külső raktáron van, ezért 5-8 nap kell a megérkezéséhez. Jó befektetést jelent a megvásárlása, ezért egyre többen adják le a honlapon a megrendelésüket. Persze másféle modellek beszerzésére is lehetőség nyílhat.