Kiválóan teljesít a Hajdu bojler

Hajdu bojler

Nincs is annál kellemesebb, mint amikor az ember hazaér egy fárasztó nap után, és forró vizes fürdőt vesz, hogy kicsit oldja a stresszt. A rengeteg háztartásban megtalálható Hajdu bojler ekkor kiváló segítséget nyújt, szinte semmit sem kell várni a meleg vízre.

A jól ismert brand legújabb, sokak által megvett forró víz tárolója a Hajdu AQ F120 Aquastic FLAT 120 l nevet kapta, amiből a szakértők rájöttek, hogy mivel tud ez többet a megszokott, itthon is megvehető külföldi villanybojlerektől. Ez nem más, mint egy profi 120 literes bojler, aminek modernséget a zártrendszerű és villamos fűtésű megoldás adja.

A megbízhatóság a fali függesztésre alkalmas forró víz tárolóban rejlik, amelyiket lehet függőlegesen és vízszintesen is elhelyezni. Mondani sem kell, hogy ez nagy praktikumot takar, hiszen ezáltal ezt bárhova el lehet helyezni, olyan helyiségekben is, ahol kevés hely van. A Hajdu bojler különleges, strapabíró bevonatot tartalmaz, amely teljes mértékben véd a rozsdától. A titánium tartalmú tűzzománc korszerű és tartós.