Krimi thriller rendkívüli izgalmakkal

Krimi thriller

Szereti a titkokat, izgalmakat, gyilkosságokat feldolgozó történeteket? Bele tudja magát élni egy nyomozás viszontagságaiba? Amennyiben mindkét kérdésre igen a válasz, vásároljon krimi thriller könyveket!

Nemcsak izgalmas történetekről van szó, hanem fejtörőkről is, amelyek olvasása közben Ön is rendőrnyomozóvá válhat. Lépjen be Columbo hadnagy, Kojak vagy Derrick felügyelő világába és élje át egy izgalmas bűntény megoldásának lépéseit!

A Cor Leonis könyváruház választékából most jelentős kedvezménnyel vásárolhat krimi thriller történeteket. Nevada Barr pszichotrillerei ráadásul nemcsak a kalandot, hanem a feszültséget is biztosítják. Nem véletlen tehát, hogy az írónő hátborzongatóan valósághű könyvei még a New York Times bestseller listájára is felkerültek.

A szerző „Ördögkatlan” című munkája Anne Pigeon történetét meséli el, aki meztelenül, betört fejjel ébred fel egy sivatagban, miközben fogalma sincs arról, hogy mi történt vele az eszméletvesztése előtt. A krimi thriller rendkívüli izgalmakat ígér minden olvasójának.