LOGICO Piccolo, az iskolán kívüli tevékenység

LOGICO Piccolo

Az ember életében a legnagyobb vállalkozás nem az, hogy belevágjon-e valamilyen üzleti tevékenységbe, hanem a családalapítás. Munkát mindig lehet találni másikat, de amikor nevelésről van szó, akkor ott igazán meg kell fontolni minden egyes lépést, különben elszúrhatjuk a gyerekünk jövőjét egy életre. Pontosan ezért fontos, hogy a tanítás 2 szinten folyjon. Az iskolában és otthon a LOGICO Piccolo rendszeres alkalmazásával. Ez a hatékony kis logikai játék kiválóan alkalmas arra, hogy a suliban megszerzett lexikális tudást megtanulja a lurkó összekapcsolni.

Az összefüggések felfedezése révén aztán újabb ismeretekre tehet szert. A LOGICO Piccolo több korosztály számára is felüdülést nyújthat. Voltaképpen egy szabadidős tevékenységről van szó, ami szórakoztat, kikapcsol és mindeközben úgy tanít, hogy még csak észre sem vesszük azt. A gyerekek agya rohamtempóban fejlődik, és minden információt felszippant, amit a környezetében talál.

A LOGICO Piccolo éppen ezért jó, ha rendszeresen használva van. Olyannyira alkalmas arra, hogy kikapcsolja a körülöttünk zajló világot az érdekes feladataival, hogy szülőként is könnyedén leragadhatunk mellette. Azonban arra ügyeljünk, hogy ne vegyük el a gyerektől, ami az övé. Ha azonban mi magunk is érdeklődéssel tekintünk a LOGICO Piccolo felépítésére és alkalomadtán nekiállunk teljesíteni a kihívásokat, akkor ezt látva a kicsi biztosan kedvet kap még inkább hozzá.

A nagy sikernek örvendő játék jó áron megvásárolható az okosjatek.hu oldalon mindössze néhány kattintással. Látogassunk el a felületre, válasszuk ki a témakört, a korosztályt, és mehet is a kosárba a LOGICO Piccolo. Néhány nap és már kezdetét is veheti az első kör.