Magyar gyártású pálinkás pohár készlet

Pálinkás pohár készlet

Ha nem is vagyunk a tömény italok kedvelői, általában tartunk otthon pálinkát vagy valamilyen erős italt a vendégek fogadására. Ilyen alkalmakra, de saját magunk örömére is jó, ha akad a bárszekrényben pálinkás pohár készlet is. A White Cristal termékei országszerte és külföldön is nagyon keresettek, az elragadó szépségük és tökéletes kivitelezésük miatt. Nagyszerűségük a kristály páratlan ragyogásában és a kézi technológiával készült aprólékos munkában rejlik. Szépségük és minőségük mellett, az értéküket még inkább növeli, hogy Magyarországon készítik.

Az ajkai kristály manufaktúrát kizárólag remekművek hagyják el. Az itt készült tárgyak különleges csillogását az adja, hogy a kristály jobb fénytörési együtthatóval rendelkezik, mint az üveg. A pálinkás pohár készlet mellett, számos boros kehely, váza, whiskys pohár, gyertyatartó és sok más csodálatos termék várja az igényes vásárlókat.

Ha megnézzük ezeket a kristálykülönlegességeket, az jut eszünkbe, hogy biztosan sok munkát és szakértelmet takarnak. Ez nem tévedés, mivel a díszítésük kézzel történik, többnyire kézi csiszolással, amit a készítők több évi oktatás keretein belül sajátítottak el. Egy pálinkás pohár készlet vagy pazar váza létrehozása állandó összpontosítást és precizitást igényel.

Az egyedülálló ragyogást a hozzáadott ólom adja, azonban megtalálhatóak a környezetbarát, ólommentes tárgyak is. A cég webáruházából bárki rendelhet rendkívül jó áron, mert minden kristálytermék árából engedtek. Aki ajándéknak szánja a pálinkás pohár készletet, kérhet mellé gyönyörű díszcsomagolást is.