Megéri szenvedni az otthoni gumicserével? Az idő pénz.

A Gumidirekt tapasztalatai alapján bízzuk profira a gumicserét

Amikor eljön az ideje a szokásos éves gumicserének, ami lehet téli vagy éppen nyári, akkor alaposan meg kell fontolni, hogy milyen módot választunk a szerelésre. Sokan döntenek az otthoni változat mellett, ami nem mindig szerencsés. A Gumidirekt tapasztalatai alapján, gazdaságosabb és kényelmesebb a profi szakemberekre bízni a munkát, mint hosszú időt eltölteni a várakozással. A lelkesedés számos emberben megtalálható, de sajnos a szakértelem nem mindig adott. Ilyenkor megeshet, hogy egy egész délután rámegy a próbálkozásra, majd végül felkeresünk egy igazi szerelőt.

Tény, hogyha már láttunk mestert dolgozni, akkor rendkívül egyszerűnek tűnhetett a munkafolyamat. Azt gondolhatnánk, hogy csak pár perc az egész, ami mi magunk is meg tudunk csinálni, ha nem is olyan gyorsan, de viszonylag rövid idő alatt. A minőségi felszerelés és pontos szakértelem hiányában, akár több kárt is okozhatunk, mint hasznot. A legrosszabb, amikor sok önmagát tehetségesnek gondoló, de tapasztalattal egyáltalán nem rendelkező, segítőkész ember akarja elvégezni a szakemberek munkáját.

Könnyedén megeshet, hogy a munka hevében, az újonnan vásárolt felni olyannyira megsérül, hogy teljesen menthetetlen lesz. Ez aztán kedvünket szegheti a későbbi próbálkozásoktól, ami nem is meglepő. Továbbá, az idő pénz és jobb inkább olyan tevékenységre fordítani a felesleges óráinkat, amelyeket biztosan, precízen el tudunk végezni. Ne szenvedjünk otthon a gumicserével, hanem keressünk fel olyan műhelyeket, ahol kimondottan rövid idő alatt profi szakemberek elvégzik a szükséges teendőket.

Látogassunk el a gumidirekt.hu oldalra és tudjuk meg a pontos részleteket. Foglaljunk előre időpontot és érdeklődjünk, mennyit kell várni a munkálatra! Előre kell gondolkodni és időben elvégezni a cserét, még mielőtt hatalmas sorok kerekednek a szervizek előtt. Tartsuk be az úgynevezett 7 fokos szabályt, miszerint akkor történjen meg a váltás, amikor a levegő átlaghőmérséklete tartósan 7 fok felé emelkedik. Ilyenkor már minden további nélkül felkerülhet a nyári szett.