Nem mindegyik bútorszövet fog megfelelni a célnak!

bútorszövet

bútorszövet

Az ember létezése hajnalán még teljes harmóniában élt a környezetével. Mára ennek nagyjából vége szakadt – gondoljunk csak a nagyvárosok mesterségesen kialakított élettereire, a mindenhol (sajnos még az óceánok vizében is) fellelhető műanyagra mint szomorú példára. Szerencsére azonban még mindig akadnak, nem is kevesen, akiknek számít az, hogy minél természetesebb anyagokkal vegyék körül magukat, s hogy azok az anyagok lehetőleg komoly minőséget képviseljenek. Nincsen ez másképp a bútorszövet esetében sem, amihez az érdeklődőnek olyan üzletre van szüksége, mint amilyen az Artis Design: www.artisdesign.hu  

 

Mit tud nyújtani az Artis, amit más nem?

Egy új üzlet, egy új bolt esetében rögtön adódik a kérdés: mennyiben más ez, mint a már piacon lévő konkurencia? Nos, az Artis Design a kiváló minőséggel kíván a többiek fölé emelkedni. Egy átlagos bútorszövet áruház a lehető legtöbb embert meg kívánja szólítani, el nem ítélhető módon, hiszen az az érdeke, hogy minél több szövetet, textilt, kárpitot, műbőrt adjon el a klasszikus daraboktól egészen a modern megjelenéssel bíró modellekig bezárólag. Az Artis azonban a minőséget a mennyiség elé helyezi, így akinek fontosabb a tartós kivitel, az esztétikus megjelenés a bútorkárpit, a textilbőr, a valódi bőr és a különleges anyagok kapcsán, az az Artis fenti honlapján meg fogja tudni találni, amit keres.

 

Mi történik, ha az érdeklődő mégsem találja a megfelelő bútorszövet -et?

 

Ha valaki nem talál valamit, akkor ahelyett, hogy egyből másfelé nézne, tárcsázza az Artis telefonszámát, netán írjon mailt, ugyanis az üzlet segít megtalálni azt, amire szükség van! Ez a kényelmi szolgáltatás, kiegészülve a bútorszövetre vonatkozó tanácsadással, a varrodai szolgáltatással, mind azt eredményezi, hogy az Artis Designt felkereső utólag is elégedett fog lenni azzal, amit kap. Mindegy, hogy kárpitozott bútorok bevonásáról van-e szó, netán asztalterítőkről, ágytakarókról, párnákról, falvédőkről: Ön a Róbert Károly körúton fellelhető üzletre vagy szüksége, ha egyediségre vágyik! Egy lépéssel mindenképpen közelebb tud így kerülni álmai otthonához, mintha kommersz termékeket venne, ha szövetről van szó.