Széles akkumulátor töltő kínálat

Akkumulátor töltő

Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy amennyiben egy ólom-savas akkumulátort rendszeresen karbantartanak, akkor azt lényegesen tovább lehet majd használni, sőt, akár kétszer-háromszor is megnövekedhet az élettartama. Ennek a kivitelezéséhez egy akkumulátor töltő beszerzése szükséges, ami által rengeteg pénz is megspórolható. Az auto-motor-akkumulator.hu weboldalon többféle kategória közül lehet választani. A kínálatban több eltérő elektromos feszültségű akkumulátor töltő szerepel, mindenkinek a saját akkumulátor típusához mérten kell vásárolnia.

Még a legegyszerűbb gépeknél is beállítható a töltési feszültség, illetve a töltési áram, valamint az aktuális töltési szint is ellenőrizhető általuk. Van olyan, amelyik csak autó akkumulátorokhoz alkalmazható, azonban a fejlettebb, erősebb gépek már jóval több funkcióval bírnak és a felhasználási területük is nagyobb.

Tölthető velük például munka, motor, mezőgazdasági gép vagy akár teherautó akkumulátor is. Az árukészleten lévő legtöbb akkumulátor töltő CTEK, Bosh vagy Einhell márkájú. Mivel egytől-egyig neves gyártókról van szó, szinte garantált a megbízhatóság. Mindegyik gyártmányuk több éves garanciával van ellátva, amivel élni csakis olyan meghibásodások esetén lehetséges, amennyiben bizonyítottan gyári hibáról van szó.

A nem rendeltetésszerű használat melletti meghibásodás nem teszi indokolttá a gyártó számára, hogy esetlegesen kicserélje az elromlott akkumulátor töltőt. Webshopból egyszerűen kivitelezhető a vásárlás, a megrendelőnek csupán néhány személyes adatot kell megadnia, majd néhány további kattintás után véglegesítenie az általa kiválasztott akkumulátor töltő megrendelését.