A páramentesítő megszabadít a penésztől

Páramentesítő

A lakásban számtalan probléma ütheti fel a fejét. Elsősorban a nem megfelelő szigetelés miatt a levegő áramlása eltérő, ezért jelentősen több por telepedik meg a bútorokon. Másodszor pedig, a belső légtérbe kerülnek a pollenek, amelyek igen súlyos allergiás panaszokat képesek okozni. A saját otthonában a tiszta légteret a páramentesítő készülékkel tudja elérni.

Arról ne is beszéljünk, hogy ilyen esetekben nem ritka a penész kialakulása, ami komoly kárt tud tenni a légutak épségében. Mindez akkor keletkezik, amikor a páratartalom túl magas, arról azonban kevés szó esik, amikor az túl alacsony. Pedig a száraz levegő ugyanúgy kínozza az embert, mint a nedves. A leggyakoribb tünetek a tüsszögés, a könnyezés és a kiszáradt torok, ami kevés idő után elkezd kaparni.

A párologtató készülék megszűnteti a fent említett panaszokat és újra friss levegőt biztosít Önnek és a családjának. Ezzel szemben, a páramentesítő kivonja a légtérből a felesleges nedvességet, ezzel megállítja a penész kialakulását. Azonban, ha a penészgomba már befészkelte magát a lakásba, az első feladata, hogy azt eltávolítja, hiszen a berendezés nem képes ezt megtenni.

Miután meggyőződött róla, hogy sikeresen eltüntette, alaposan szellőztesse és takarítsa ki az egész lakást. Ezt követően azonnal alkalmazza a páramentesítő berendezést! Fontos, hogy ezt a sorrendet kövesse, mert így a spórák nem maradnak a levegőben, ezáltal a penész sem tud újra megtelepedni. Ne hagyja, hogy a levegő által újra felbukkanjon az otthonában és kárt tegyen a családja egészségében, hanem gátolja meg minél hamarabb a páramentesítő bevetésével!